tiistaina, syyskuuta 08, 2015

Kyrösjärveläisille vesistöasiaa

Pirkanmaalla on käynnistynyt sähköinen kysely, jolla kerätään vesistöjen käyttäjien näkemyksiä vedenkorkeuksista
ja säännöstelyistä. Pirkanmaan ELY-keskuksen kysely on tarkoitettu kaikille Iso-Kuloveden (Kulo-, Rauta- ja Liekovesi), Kyrösjärven, Mahnalanselän–Kirkkojärven, Näsijärven, Pyhäjärven ja Vanajaveden virkistyskäyttäjille, kalastajille, ranta-asukkaille, rantatilan tai vesialueen omistajille tai vesistöä muuten käyttäville. Kyselyn vastauksia hyödynnetään Pirkanmaan keskeisten säännösteltyjen järvien säännöstelyjen kehittämistyössä (PIRSKE-hanke). Kysely on kaikille avoinna 8.10.2015 saakka. Kyselyyn voi vastata osoitteessa www.webropolsurveys.com/pirske.net.

Pirkanmaan ELY-keskus järjestää syys-lokakuussa kolme järvi-iltaa
·         Näsijärvi-ilta, ti 15.9. klo 17−20, Ravintola Maisa, Polsontie 35, Terälahti
·         Vanajavesi- ja Pyhäjärvi-ilta, to 24.9.2015 klo 17−20, Päivölän opisto (Päivöläntie 52, Valkeakoski (Tarttila)
·         Kyrösjärvi-ilta, ke 7.10.2015 klo 17−20, Oma tupa (Teinintie 4-6, Ikaalinen)
Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille vesien käyttäjille ja vesistä kiinnostuneille, ja iltojen aikana on mahdollisuus saada
monipuolisesti vesistöaiheista tietoa järvistä sekä niiden valuma-alueesta. Paikalla on paikallisia toimijoita ja vesialan asian­tuntijoita. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja kaikille avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua.  

Linkki kyselyyn ja tarkemmat kutsut järvi-iltoihin löytyvät verkkosivulta

Ei kommentteja: