Kyläseura

Riitialan seudun kylät ry., Ikaalinen

Riitialan seudun kylät ry. järjestää asukkaille retkiä, juhlia, ja muuta toimintaa pitkin vuotta. Pikkujoulut ja keväinen kuorrejuhla ovat jo perinteitä. Kyläseuran toiminta kattaa Riitialan, Heittolan, Höytölän, Kiialan, Särkiperän, Tuhkurin ja Paununperän kylät ja alueet. Kyläseuran alueen yhdistykset toimivat keskenään tiiviissä yhteistyössä. Kesän 2020 aikana ei järjestetty tapahtumia.

Yhteistyö mm. Parkanon Urheiluautoilijoiden kanssa on tuonut SM-tasoiset rallisprint-kilpailut kylällemme jo useana vuonna, kylän alueella on ajettu mm. SM-rallisprintin päätöskisa lokakuussa 2011. Maininnan ansaitsevat myös Riitialassa järjestetyt sahdinvalmistuksen SM-kilpailut vuonna 2006. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kyläseuran toimintaan!

Riitialan seudun Kylät ry.:n johtokunta

Puheenjohtaja Hanna Kianen, varapuheenjohtajat Leena Härkki ja Esko Tapiainen, sihteeri Tiina Hankala ja taloudenhoitaja Taito Puntala. Muut hallituksen jäsenet: Riitta Jokihaara, Juho Kauppila, Antti Mäkipää, Jukka Janakka, Ritva Viitaniemi, Jorma Peltomäki ja Pirjo Alanen.

Toiminnantarkastajat Raimo Mäkelä ja Juha Wiljakka, varalla Marianne Viitasalo-Männistö.

Rantaemäntänä toimii Pirjo Alanen ja –isäntänä Antti Mäkipää.

Välinevuokraus
  • (Juhla)teltat: kyläläisille ja metsästysseuran jäsenille 30 €/laina ja ulkopuolisille 75 €/laina. Tarvittaessa teltanpystytyspalvelu, maksu (20 €/hlö) suoraan.
  • Peräkärry: 10 €/laina
  • Kahvinkeitin: 15 €/laina kyläläisille ja 25 €/laina ulkopuolisille

Palautathan tavarat mahdollisimman pian. Pidempiaikaisista (yli kolmen päivän) lainoista on sovittava erikseen. Ei lainata ammattikäyttöön.

Tiedustelut:

Teltat: Janne Keskinen, puh. 050 536 7545
Peräkärry: Marko Mäkelä, puh. 044 582 6483
Kahvinkeitin: Eija Mäkelä, puh. 044 986 8424

Nettisivuissa parannettavaa, korjattavaa, muutettavaa? Ruusut ja risut Elinalle ja Juhalle:
 elina.hankala@gmail.com  
 juha.wiljakka@gmail.com

Kierrä legendaarinen Heittolan lenkki suomenmestari Tomi Hallian kyydissä: