sunnuntaina, huhtikuuta 28, 2013

Valokuitu: tärkeä ja ajankohtainen asia Riitialan seudulla!

Hyvät Riitialan seudun vakituiset asukkaat ja kesäasukkaat!
Valokuituhankkeesta on viimeksi aktiivisesti keskusteltu viime vuoden keväällä. Tämä ei tarkoita sitä, että asian tärkeys on hiipumassa - päinvastoin. Parkanon kaupungin toteuttama Lupinet-hanke on nyt aktiivisessa toteutusvaiheessa ja hankerahoitusta on saatu. Tämä on positiivinen asia, sillä samaisen hankkeen kautta ainakin Ikaalisten pohjoisosien (Kovelahden seutu, Riitialan seutu, ym.) olisi mahdollista päästä "valokuitujunaan" ripeällä aikataululla. Tämän hankkeen kannalta meille ikaalilaisille olennaista on Ikaalisten kaupungin mukanaolo ja takauksen saaminen.
Riitialan seudun kylien kannalta on tärkeää kerätä mahdollisimman suuri määrä esisopimuksia, jotka eivät ole sitovia, mutta osoittavat kiinnostusta valokuituliittymää kohtaan. Moni Riitialan seudun talous on esisopimuslomakkeensa palauttanut tai ilmoittanut osoitteensa Lupinetin nettisivulle, mutta lisää valokuituliittymästä kiinnostuneita tarvitaan.
Ilmoitathan siis kiinnostuksesi pikimiten Juhalle (sähköposti: juha.wiljakka@gmail.com tai puh. 050 303 8881) tai suoraan Lupinetin sivuilla.

Lisätietoa asiasta:
Lupinet
Pirkanmaan avoin kuitu

Ei kommentteja: