keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

Kesäisiä hajatelmia kesää odotellessa & Riitiala -t-paitoja!

Katso videopätkä juhannuskokolta.

Keväästä ollaan selvitty ja  pikku hiljaa siirrytään  kohti kesän suurta juhlaa, ainakin jos almanakkaan katsoo Ilmojen puolesta kesä vielä odotuttaa tulollansa, mutta kyllä sekin sieltä vielä ilmaantuu. Näin ainakin kovasti uskomme ja siihen luotamme.

Kyläseuran osalta kevät on ollut aktiivista aikaa ja talkoolaisia saatiin hyvin liikkeelle. Perinteisesti muistimme äitejä, saimme siivottua kylän raittia ja Rivieeraa  ja vielä ehdimme kuorreitakin perkaamaan, kiitos ahkerien kalastajien että oli peraattavaa. Kuorreilta meni ilmojenkin suosiessa läpi mallikkaasti ja väkeä kerääntyi niin läheltä kuin kaukaa mukavasti. Kaikille jäi varmasti mukavat muistot ja jälkimaut maukkaasta keitosta ja muista antimista. Tässä yhteydessä haluankin kiittää kaikkia talkoolaisia lämpimästi talkoisiin osallistumisesta.

Kun siirretään ajatuksia tulevaan, niin sielläkin siintää toimintaa ja talkoita. Heti kun ilmat sallii, maalaamme rannan rakennukset. Kuten seuran sivuilta olette saaneet jo lukeakin, niin elokuulla on tiedossa isompi rypistys. Parkanon UA järjestää 12.8. asfalttisprintin, ja kyläseuraa on pyydetty mukaan järjestelyihin. Ohjelmaamme kuuluu  lipunmyyntiä, keittiöaskareita ja järjestyksen-/liikenteenvalvontaa. Jos et ole vielä ilmoittautunut, niin älä huolestu. Vielä ehdit! Toivottavaa on, että saisimme paljon talkoolaisia liikkeelle tähänkin tapahtumaan.

Muistuttaisin myös kyläkokouksesta heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina eli 25.6. Tuttuun tapaan kokoonnumme koululle klo 19. Käymme siellä läpi ralliin liittyviä asioita ja kesän 2013 mahdollisia tapahtumia. Myös tänne toivotaan runsasta osanottoa!


Ennen näitä on kaikkien kuitenkin hyvä ottaa hieman rennommin ja nauttia keskikesän juhlasta. Perinteisesti, jos kelit vain antaa myöden, juhannusaattoiltana rannassa roihuaa komea juhannuskokko - kokko sytytetään noin klo 22. Tervetuloa tapaamaan tuttuja ja tuntemattomia! Heittolan yhteisannassa on myös mahdollisuus tehdä edullisia paitaostoksia. Muuan riitialalainen tuore yhdistys on herättämässä henkiin legendaarisen 70-luvun Riitialan peltipuusepät -t-paidan, ja paitoja myydään ensi kerran juhannusaattoehtoona. Kyläseura on antanut luvan riitiala.com -hihapainatukseen. Ensi vaiheessa on miesten paitaa punaisena ja vihreänä ja naisten paitaa vihreänä. Vinkkinä kerrottakoon, että 3-10v lasten paitaa olisi tulossa kesäkuun lopulla keltaisena...


Lopuksi haluan omasta ja kyläseuran puolesta toivottaa kaikille Hyvää ja Turvallista Juhannusta. Nautitaan yöttömästä yöstä ja pidetään toisistamme huolta!

Terveisin Luakkalan Jarkko, Riitialah 19.6.2012 

Ei kommentteja: